Kuvia löydät alavalikosta merkin kohdalta


Masai on sinulle, joka arvostat mukavuutta, laatua ja yksilöllisyyttä. Masain mallistosta löydät ihanat tunikat, jakut, puserot, housut, hameet, neuleet, huivit ja korut. Saatavilla myös isoja kokoja (XS - XXL)

Cream tarjoaa ainutlaatuisen ilmeen, puhuttelee boheemilla naisellisella ylellisellä tyylillä ja ihanilla yksityiskohdilla. Mallistosta löytyy myös isoja kokoja.

Pont Neuf mallistosta löydät laadukkaat tunikat, mekot ja jakut. Kauniisti laskeutuvat mallit saavat vartalon näyttämään hoikemmalta. Materiaalina on hengittävä ja helppohoitoinen viskoosi-elastaani. Loistava mallisto isoille tytöille. Koot XS-3XL.Kanok mallistosta löytyy kauniita laadukkaita vaatteita trendikkäille naisille. Mallistossa löydät ihanat tunikat ja mekot. Kokoja XS-4XL.

Ze-Ze mallistossa on trendikkäitä vaatteita naisille, jotka arvostavat muodikkuutta, laatua ja istuvuutta. Koot 34-48

Zhenzi on vaatemerkki naisille, jotka haluavat trendikkäitä vaatteita isossa koossa. Saatavilla isoja kokoja 42-58.

Skovhuus on tanskalainen, moderni ja nuorekas aikuisen naisen neulemallisto.

Signature on rentoa, tyylikästä ja trendikästä. Kokoelma sisältää neuleet, T-paita, takki, housut, hameet, shortsit. Myös isoja kokoja (S-4XL)

Micha on täydenvalikoiman vaatevalmistaja. Heiltä löydät paidat, mekot, paitapuserot, t-paidat ja neuleet. Vaatteista voi yhdistellä sopivia kokonaisuuksia tarpeittesi mukaan; kotiin, työhön tai juhliin. Myös isoja kokoja (XS-3XL)

Ciso valmistaa muodikkaita, laadukkaita, istuvia ja mukavia vaatteita pluskokoisille naisille. Mallistosta löytyy kokoja 42-56.

Imitz on vaatemerkki aikuisille naisille jotka haluavat pukeutua nuorekkaasti. Imitz panostaa vaatteissaan trendikkyyteen, istuvuuteen ja laatuun.

Boheme

Boheme on norjalainen luonnonmateriaaleihin erikoistunut mallisto. Ihania desing-vaatteita tavallisuudesta poikkeavin leikkauksin. Koot S-XXL, mallit toimivat loistavasti isommissa koissa.

Grizas mallistossa vaatteet on valmistettu luonnonmateriaaleista; pellava, silkki, villa ja puuvilla. Grizas vaatteissa on mielenkiintoisia malleja ja ne valmistetaan 100% Euroopan unionissa.

Modelia Oy on Turussa toimiva kotimainen vaatevalmistaja. Mallistot sisältävät sekä työhön että juhlatilaisuuksiin sopivia asukokonaisuuksia. Modelia sopii laatua arvostaville naisille, joille tyylikkyys ja muodikkuus on tärkeää niin työssä kuin vapaa-aikanakin.

Pirita Desing valmistaa korkealaatuisia pellavaneuleita juhlaan, työhön ja vapaa-aikaan. Mallistoon kuuluu puseroita, tunikoita, mekkoja, jakkuja ja huiveja. Pirita Design on vuonna 1998 perustettu perheyritys. Tuotteet valmistetaan Suomen Lapissa, Sodankylässä ja materiaalina on 100% pellavaa. Neuleet saavat inspiraationsa pohjoisten tuntureden keskellä ja ne ovat luonnonläheisiä ja yksilöllisiä. Pirita Designilta ihana, kattava värikartta, josta voit valita mieleisesi sävyn.

Voimme tilata sinulle tuotteen omilla toiveillasi räätlöitynä :)

NP:ltä löydät täydelliset farkut arkeen, eri vartalomalleille. NP:n muokkaavat Power-strech housut ovat arkipäivän täydelliset farkut. Ne on tehty joustavasta ja ihanan pehmeästä kankaasta, joka palautuu täydellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Ne tasoittavat vartalon epätasaisuuksia, muotoilee sääriä ja reisiä, tukee vatsan ja takapuolen seutua. Mallistosta löytyy housuja pienille ja isoille tytöille, koot 36-54.

KN Collectionin valikoimaan kuuluu monenlaisia päähineitä klassisista huopahatuista huolettomiin myssyihin. Heillä on myös paljon värivaihtoehtoja. Hatut valmistetaan italialaisissa ja puolalaisissa perheyrityksissä ja ne ovat korkealaatuisia. Päähineet valmistetaan pääasiassa tšekkiläisestä neitsytvillasta sekä italialaisesta huovutetusta villasta.