NP ja Laurie -housut

NP:n muokkaavat Power-stretch housut ovat arkipäivän täydelliset farkut. Ne on tehty joustavasta ja pehmeästä kankaasta, joka palautuu täydellisesti jokaisen käytön jälkeen. Ne tasoittavat vartalon epätasaisuuksia, muotoilee sääriä ja tukee vatsan ja takapuolen seutua. Mallistosta löytyy eri malleja erilaisille vartaloille, Ella, Evita ja Dina.

Fit for All -housu napakassa JERSEY-laadussa. Edessä taskut piilovetoketjulla. Vyötäröllä vyönlenkit. Mallistosta löytyy housuja pienille ja isoille tytöille. Koot 36-54, lahkeen pituuksia short, medium ja regular

Naisten Pukutehtaan Fit for All housu. PowerStetch, täydellinen istuvuus, koe olosi 2 kokoa pienemmäksi, uplift-efekti - täydellinen peppu, lisäksi napakka, mutta ihanan joustava.

NP farkut; Ella, Evita, Dina ja Fit For All

Laurie Emma ihmehousut, niin mukavat, että tuskin huomaat niitä. Housut ovat monikäyttöiset, niissä on loistava istuvuus, mukavuus ja helppohoitoisuus. Saatavana monissa eri malleissa ja väreissä. Housuja löytyy pieniä ja isoja kokoja, koot 32-50, lahkeiden pituudet short, medium ja long sekä 7/8 mitta.